fbpx

TOP-Sportklas

Bij TOP-Trainingen kunt u uw kind aanmelden voor de TOP-sportklas!
sportklas
Voor wie?
De TOP-sportklas is bedoeld voor middelbare scholieren die op hoog niveau sporten en daardoor meerdere keren per week moeten trainen, waardoor het lastig is om reguliere huiswerkbegeleiding te volgen.

Wat?
Leerlingen in onze TOP-sportklas mogen dagelijks gebruik maken van onze huiswerkbegeleiding. Ze kunnen hier (korte) uitleg krijgen over specifieke vakken, zich laten overhoren en in een rustige omgeving huiswerk maken en leren.
Eén keer per week krijgen zij zo’n 15 a 20 minuten één-op-één hulp bij het maken van een weekplanning waarin sport en school zo goed mogelijk gecombineerd worden.

Voordelen
Leerlingen die op hoog niveau sporten en moeite hebben om hun school en sport te combineren, hebben baat bij onze huiswerkbegeleiding én de planningshulp.
Voor deze leerlingen is het vaak relatief duur om 3 of 4 middagen huiswerkbegeleiding te kiezen. Ze kunnen vaak niet de volledige tijd gebruiken i.v.m. trainingen.
Met deze gunstig geprijsde TOP-sportklas kunnen deze leerlingen nu wél gebruik maken van deze vorm van studiebegeleiding. Ze zijn niet gebonden aan specifieke dagen en kunnen dus dagelijks kortere periodes begeleiding volgen.
Er is ruimte om sporttassen etc. op te bergen, dus leerlingen kunnen vanuit de studiebegeleiding direct door naar de trainingen/wedstrijden.

Kosten
De kosten van deze TOP-sportklas bedragen €355,– per leerling per maand.*

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@top-trainingen.nl

*Om voor dit pakket in aanmerking te komen moeten de trainingstijden aantoonbaar zijn. Minimaal 2 trainingen dienen in de uren van de studiebegeleiding te vallen. Goedkeuring om al of niet in aanmerking te komen voor deze vorm van studiebegeleiding ligt bij TOP- Trainingen.

error: Content is protected !!