fbpx

Examentraining

 

EXAMENTRAINING 
WISKUNDE A
NATUURKUNDE

EXAMENTRAININGEN bij TOP-Trainingen BREDA!training

TOP-Trainingen Studiebegeleiding start weer op tijd met examentrainingen in de vakken Wiskunde A en Natuurkunde. De examentrainingen worden verzorgd in ons pand aan de Keermanslaan 66 in Breda. Enthousiaste, bekwame docenten helpen examenleerlingen op weg naar een succesvol eindexamen!
In onze examentrainingen gaan we aan de slag met alle domeinen/blokken die getoetst worden op jouw eindexamen. Ook vakspecifieke vaardigheden komen aan bod. En natuurlijk wordt er geoefend met ons eigen trainingsmateriaal!

Tijdens een tweedaagse training wordt uitleg gegeven van de leerstof, er wordt geoefend met lastige opgaven en er wordt een oefenexamen gemaakt en nagekeken. Voordat de examentraining start zal de leerling haar cijferlijst moeten overleggen en zal de leerling een oefentoets moeten maken zodat wij vooraf een inzicht hebben hoe de leerling er bij de start van de examentraining voor staat.

De examentraining wordt gegeven in relatief kleine groepen en daardoor is er veel aandacht voor de individuele leerling.

TOP-Trainingen is een studiebegeleidingsinstituut dat inmiddels al een ruime ervaring heeft op het gebied van studiebegeleiding en examentrainingen. In de afgelopen jaren is gebleken dat er steeds meer behoefte is aan examentrainingen in de regio Breda. TOP-Trainingen hoopt hiermee heel veel Bredase examenkandidaten van dienst te kunnen zijn! Stuur een mail naar
top.trainingen@gmail.com voor vragen en/ of aanmelden.

Op 6 en 7 april 2024 verzorgt Teun Teunisse en begeleiders een examentraining Wiskunde A voor HAVO-leerlingen. De kosten bedragen voor het gehele weekend (inclusief een uitgebreide lunch) €330,00.

Op 20 en 21 april 2024 verzorgt Joris Melis, eerstegraads docent Mencia te Breda en begeleiders, een examentraining Natuurkunde voor zowel HAVO- als VWO-leerlingen.
De kosten van deze examentraining bedragen voor het gehele weekend (inclusief een uitgebreide lunch) €330,00.

Inschrijven voor de examentraining kan via het bijgevoegde inschrijfformulier. Heeft u verdere vragen stuur dan een mail naar top.trainingen@gmail.com.Met vriendelijke groet,

Teun Teunisse
Top-Trainingen

error: Content is protected !!